Információk

Elérhetőség

Cégnév / Név
Budai Gábor István ev
Cím
3400 Mezőkövesd, Kiss István u 7
Telefon
+36-30/685-2365
Áruház neve
Esernyő Bolt
Adószám
69173288-2-25
Nyilvántartási szám
52804489
Kapcsolattartó neve
Budai Gábor
Kapcsolattartó telefonszáma
+36-30/685-2365
Kapcsolattartó e-mail címe
info [kukac] esernyobolt.hu

Szállítási módok

MPL futárszolgálat - házhoz
Az MPL a küldeményt két alkalommal kísérli meg kézbesíteni a címzett részére. Amennyiben az első kézbesítési kísérlet nem vezetett eredményre, az MPL a küldemény érkezéséről és a kézbesítés megkísérléséről értesítőt hagy hátra. Ha a címzett telefonszáma feltüntetésre került a címiraton, az MPL egyeztet a második kézbesítési kísérlet helyéről és idejéről a címzettel. Sikertelen egyeztetés esetén az MPL a következő munkanapon ismét megkísérli a küldemény kézbesítését. A második kézbesítési kísérlet sikertelensége esetén az MPL a címhelyen ismételten értesítőt hagy, melyen feltünteti azt a postahelyet, illetve őrzési időt, ahol és ameddig a jogosult átveheti a küldeményt.
Megrendelés végösszeg
Szállítási költség
0  Ft
19 999  Ft
1 350 Ft
20 000  Ft
-
Ingyenes!
MPL Postán maradó csomag
A Postán maradóként vagy PostaPontra címzett küldemény esetén az MPL a címzett mobiltelefonjára vagy e-mail címére üzenetet küld a csomag hozzáférhetőségéről és az átvételi határidőről, mely a feladó megjelölése szerint 5 vagy 10 munkanap lehet.A Postán maradóként feladott küldemények átvétele a posták nyitvatartási idejében, akár hétvégén is lehetséges.
Megrendelés végösszeg
Szállítási költség
0  Ft
19 999  Ft
990 Ft
20 000  Ft
-
Ingyenes!
MPL PostaPont
A Postán maradóként vagy PostaPontra címzett küldemény esetén az MPL a címzett mobiltelefonjára vagy e-mail címére üzenetet küld a csomag hozzáférhetőségéről és az átvételi határidőről, mely a feladó megjelölése szerint 5 vagy 10 munkanap lehet. PostaPontok listája (N oszlop) A Postán maradóként feladott küldemények átvétele a posták nyitvatartási idejében, akár hétvégén is lehetséges. Időérzékeny küldemény esetén különösen kedvező, hogy 179 postára - külön díj felszámítása nélkül - szombaton is kiszállításra kerülnek a csomagok, így akár a pénteki munkanapokon, 1 munkanapos időgaranciával feladott csomagok szombati átvétele is biztosított ezeken a helyszíneken.
Megrendelés végösszeg
Szállítási költség
0  Ft
19 999  Ft
990 Ft
20 000  Ft
-
Ingyenes!
MPL Csomagautomata
Automatára címzett küldemény esetén az MPL a címzett mobiltelefonjára vagy e-mail címére üzenetet küld a csomag érkezéséről és az átvételi határidőről, mely az SMS kézbesítését követő 2 munkanap. A legtöbb automata a hét minden napján, 0-24 órában hozzáférhető. A csomag az üzenetben kapott azonosító kóddal, várakozás nélkül kivehető az automatából. Amennyiben a csomag árufizetés szolgáltatással került feladásra, a csomag átvételéhez a címzettnek az automatánál bankkártyával kell rendeznie az árufizetés összegét. A küldemény rekesze a fizetést követően nyílik.
Ha a csomagot a 2 munkanapos határidő alatt nem vették át, a küldeményt beszállítják a postára. Ekkor a címzett SMS-ben vagy e-mail-ben újabb tájékoztatást kap arról, hogy csomagja mely postán került elhelyezésre és azt meddig veheti át (a feladó megjelölése szerint 5 vagy 10 munkanap áll rendelkezésére).
Megrendelés végösszeg
Szállítási költség
0  Ft
19 999  Ft
990 Ft
20 000  Ft
-
Ingyenes!

Fizetési módok

Előre utalással
2020.03.16 - Mai naptól kezdve, KIZÁRÓLAG előreutalással tud nálunk vásárolni. A kialakult helyzetben kerüljük a készpénzes (utánvét) vásárlásokat. Ezzel is védve a vásárlóinkat, illetve a kézbesítést végző futár kollégákat.


Átutalásos fizetés esetén a megrendelés vételárát az átvétel előtt kell kiegyenlíteni!
A rendelés véglegesítését követően egy díjbekérőt küldünk (e-mail üzenetben), ami tartalmazza részletesen az elküldött kosár tartalmát részletesen.
Az e-mailben a díjbekérő PDF csatolmányként lesz mellékelve. Ezen látható lesz az utalandó összeg, a termékek és szolgáltatások (kosár teljes tartalma), a bankszámlaszám és egyéb, szükséges információkat.
Kérjük mindig az adott rendelés pontos összegét utalja, a közlemény rovatban pedig kizárólag csak az adott rendelés bizonylat számát tűntesse fel.

A díjbekérő kiküldését követően 3 naptári nap áll rendelkezésedre a vételár átutalásához, ezt követően a rendelésed vételár kifizetésének hiányában automatikusan törlésre kerül.

E-mail küldése az áruház tulajdonosnak

Név
E-mail cím
Telefonszám
Tárgy
Üzenet